Posts Tagged “Tirana”

5 vjeçari nga Tirana që ka lexuar 835 libra në anglisht dhe shqip

EKUILIBER.COM ...

Dionis Senjo është djali i një çifti onkologësh nga Tirana. Por ndryshe nga fëmijët e moshës së tij ai ka një zgjuarësi të madhe. Është vetëm 5 vjeç dhe është shumë aktiv edhe në rrjetet sociale ku ka 2222 ndjekës në faqen e tij në Facebook. Ndryshe nga fëmijët e tjerë të famshëm që janë […]