Posts Tagged “si të mësoni”

Nëntë mënyrat më të mira për të studiuar, sipas shkencës

zeropese.com ...

Një shtysë më tepër për të shoqëruar ditët e para të shkollës: taktika e sugjerime që munden të revolucionarizojnë dhe përmirësojnë kohën e kaluar mbi libra. Kanë rifilluar mësimet dhe për shumëkënd, orët e gjata të studimit në vitin e ri shkollor. Cilat janë taktikat “shkencërisht të provuara” për të maksimizuar kohën mbi libra, si […]