Posts Tagged “Shqiptar”

Në tubimin me miliona njerëz të Recep Tayyip Erdoğan në Stamboll valëvitet flamuri shqiptar /Video/

ekuiliber.com ...

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, sot në një fjalim të mbajtur në sheshin “Yenikapı” në Stamboll, ka deklaruar: “Kemi realizuar një revolucion në një kohë aq të shkurtër sa që janë zënë ngushtë edhe ata që na kanë nënvlerësuar, ku madje edhe Perëndimi e ka quajtur; ‘revolucion i heshtur’. Tashmë ata që shprehën ‘revolucion’ […]

 

Arbri, gjeniu 5 vjeçar shqiptar /Video/

EKUILIBER.COM ...

Ai është vetëm 5 vjeç por nuk është si të gjithë fëmijët e tjerë. Aftësitë e tij jo vetëm që kalojnë, aftësitë mendore të bashkëmoshatarëve, por niveli i tij i inteligjencës është aq i lartë sa mund të quash me plot gojën një gjeni. Arbri është i zoti të bëjë mbledhje të shifrave shumë të […]

 

Lista me emrat për likuidim të organizatës “Syri i Popullit” /Dokumente/

zeropese.com .... .

Për organizatën “Syri i Popullit”, e cila ka marrë përsipër atentatin kundër avokatit Azem Vllasi, sigurisht keni dëgjuar. Por, ajo që ishte plotësisht sekret, ishte lista e personave që ishin cak i saj për ekzekutime. Gazeta Fjala ka siguruar këtë listë me emrat e mbi 30 figurave publike në Kosovë, Maqedoni dhe Luginë të Preshevës, […]