Tag: Kuran

Turqia dhuron 20 mijë kopje të Kuranit në Amerikën Latine

Turqia dhuron 20 mijë kopje të Kuranit në Amerikën Latine

Fondacioni i Dijanetit turk (TDV) ka dhuruar gjithsej 20.000 kopje të Kuranit për shpërndarje në vendet e Amerikës Latine. Fondacioni i Dijanetit t ...
The Independet: “Islami është feja e Paqes. Grupet teroriste nuk kane lidhje me Islamin. Ja faktet në Kur’an”

The Independet: “Islami është feja e Paqes. Grupet teroriste nuk kane lidhje me Islamin. Ja faktet në Kur’an”

Media e njohur botërore Independet ka publikuar një artikull duke theksuar se Islami është feja e paqes. Vitet e fundit me tendencë është disinformuar ...
Eksperimenti me pesë macet që nuk shkelin në librin e shenjtë, Kuranin

Eksperimenti me pesë macet që nuk shkelin në librin e shenjtë, Kuranin

Një eksperiment është zhvilluar me pesë mace... Libri i shenjtë ‘Kurani’ dhe një libër tjetër i zakonshëm janë vënë përpara secilës mace, s ...
3 / 3 POSTS