Posts Tagged “Islami”

Shikoni se si 1200 persona në Filipine pranojnë Islamin përnjëherë

ekuiliber.com ...

Në videon e më poshtme do të mund të shihni se si 1200 persona në Filipine pranojnë islamin përnjëherë  

 

“Gjithë njerëzimi ka nevojë për mëshirën e Islamit”

Muslims_praying_in_a_Masque_in_Bangladesh

“Civilizimi Islam është duke kaluar përmes një periudhe shumë të vështirë. Ndërsa ajo që i takon të rinjve tanë, janë përpjekjet e tyre për ringritjen e këtij civilizimi të shenjtë” Kryetari i Kryesisë së Çështjeve Fetare të Turqisë, Mehmet Görmez, ka thënë se civilizimi Islam po kalon përmes një proces të vështirë dhe më pas […]

 

Clark miku i shqiptarëve: 11 shtatori ishte mashtrim kundër botës Islame! /Video/

EKUILIBER.COM ...

Wesley Clark: 11 shtatori ishte mashtrim kunder botës Islame!!  

 

Erdogan selam Thaçit për Ushtrinë! Mos prisni, ju bëjeni Ushtrinë, ne ju armatosim!

EKUILIBER.COM ...

Medie dhe zyrtarë të sigurisë në Serbi janë alarmuar me paralajmërimet për formimin e Ushtrisë së Kosovës. Në këtë kontekst ato shohin edhe mundësinë e armatosjes së kësaj ushtrie nga Turqia, transmeton Koha.net. Kështu, gazeta “srbija danas”, duke folur për këtë ushtri, nga gojë e ekspertëve serbë, përmend, siç shkruan, lidhjet e afërta të kryetarit […]

 

Çka fitoj nga feja?

9355446419_4ec74ec32c_b

Të parët tanë ilirët ishin fetar, rilindësit ishin fetar, gjatë gjithë historisë së njerëzimit kishte fetar dhe të tjerë të pozicionuar për jo fetar që mendonin se fesë i ka përfunduar koha. Ky mendim i tyre është i moçëm që s’ka zë vend asnjëherë në asnjë fushë pos te rebeluarit. Pavarësisht zhurmës së rebelëve ndaj […]

 

Sipas një instituti amerikan, Islami do të dominojë botën brenda pak vitesh!?

zeropese.com ...

Bazuar në analizat e institutit amerikan ‘PewResearch Center’, Islami do jetë besimi fetar më i madh në botë brenda vitit 2070, ku 10 për qind e popullsisë së Evropës do jetë myslimane. Duke analizuar ndryshimet demografike mes feve kryesore, u zbulua se popullsia botërore islamike do të rritet me 73 për qind nga viti 2010 […]

 

Islami – feja e parë dhe e fundit

ekuiliber.com ...

“Vërtet, kjo feja juaj është një fe e vetme, ndërsa Unë jam Zoti juaj … !” (El Mu’minun: 52). Mendimet e mia nuk ndryshuan aq shumë pas pranimit të Islamit, ngase, gati po të njëjtat koncepte dhe parime (me disa përjashtime kuptohet) që i lashë në Bibël, i gjeta me paraqitje të shkëlqyeshme dhe plotësisht […]