Posts Tagged “Frymezuese”

Histori frymëzuese/ “Fillova biznesin me 15 dollarë”

ekuiliber.com ...

Sandra Letio ka filluar biznesin e saj me vetëm 15 USD. Sot, ajo është 29 vjeç dhe biznesi është vlerësuar në 700,000 USD. Me vendosmëri absolute, talent, mbështetjen e prindërve dhe një stafi të ri, i cili besonte në të, Letio mposhti barrierat. “Isha 23 vjeç dhe e papunë, në kërkim të punës, por nuk […]