Posts Tagged “faza mbreterore”

Faza mbretërore – Shkrim që nuk bënë të ju ik!

EKUILIBER.COM ...

Ekziston një fazë e jetës e cila quhet ‘Faza mbretërore’…! Kur të arrish në këtë fazë nuk do ndihesh i detyruar të lëshohesh në çfarëdolloj debati apo diskutimi, por edhe nëse lëshohesh nuk do përpiqesh ta bindësh debatuesin se është gabim… Nëse ndonjëri të gënjen, do ta lësh të gënjejë dhe në vend se t’i […]