Posts Tagged “Duaja e istihares”

Namazi dhe lutja në rast dilemash /Istiharja/

ekuiliber.com ... namazi i istihares duaja e istihares dilema

DUAJA E ISTIHARES Ne Emer te Allahut, Meshiruesit, Meshireberesit  Istiharja Ka thene i Derguari i Allahut – Muhamedi a.s.: “Lumturia e birit te Ademit varet nga te qenurit i lumtur me çka Allahu i ka dhene atij,  mërzia e birit te Ademit vjen nga mosfalja e Isti’hares, dhe pakenaqesia e birit te Ademit rezulton nga qenia […]