Posts Tagged “Doktor Shekncash”

Vendet me më së shumti doktorë shkencash

zeropese.com .... .

Edukimi është çelësi për zhvillim ekonomik. Arsimimi praktikisht është zemra e inovacioneve që shihen për rreth secilën ditë. Zbulimet e reja, si MP3 dhe teknologjia e GPS kurrë nuk do të mund të ndodhnin pa pasur hulumtues, doktorë shkencash, shkruan Weforum, transmeton Klan Kosova. Vendet investojnë shumë në ngritjen e sistemit të arsimit dhe tash […]