Tag: 5 vjeçari

5 vjeçari nga Tirana që ka lexuar 835 libra në anglisht dhe shqip

5 vjeçari nga Tirana që ka lexuar 835 libra në anglisht dhe shqip

Dionis Senjo është djali i një çifti onkologësh nga Tirana. Por ndryshe nga fëmijët e moshës së tij ai ka një zgjuarësi të madhe. Është vetëm 5 vjeç d ...
1 / 1 POSTS