Kosovë

Shefqet Krasniqi lirohet nga paraburgimi

Shefqet Krasniqi

Gjykata Themelore e ka liruar sot Imamin e Xhamisë së Madhe të Prishtinës, Shefqet Krasniqin nga paraburgimi, duke i caktuar masën e arrestit shtëpiak për 30 ditë.

Këtë e ka konfirmuar Bajram Tmava avokat i Krasniqit.

Gjykata Themelore i kishte caktuar më herët masën e paraburgimit Shefqet Krasniqit nën dyshimet për veprat penale kundër rendit kushtetues dhe të sigurisë të Republikës së Kosovës.

Paraburgimi 30 ditësh i Shefqet Krasniqit qe kthyer dje në rivendosje nga ana e Kolegjit të Gjykatës së Apelit, për herë të dytë brenda një muaji pasi që herën e parë, Gjykata Themelore në Prishtinë refuzoi ankesën e avokatëve mbrojtës.

Imami Shefqet Krasniqi, bashkë me disa imamë të tjerë ishin arrestuar më 17 shtator.

Publikoje ne rrjetet sociale


This site is using the Seo Wizard Wordpress plugin created by Seo Uk