Category: Spiritualitet

1 2 3 4 14 20 / 138 POSTS
Ontologji apo “ideologji”?

Ontologji apo “ideologji”?

Është detyrë e udhëheqësve fetarë që të rrezatojnë e të mbjellin, me shkrimet, ligjëratat dhe praktikat e tyre, më shumë Islam ontologjik sesa Islam " ...
Namazi dhe lutja në rast dilemash /Istiharja/

Namazi dhe lutja në rast dilemash /Istiharja/

DUAJA E ISTIHARES Ne Emer te Allahut, Meshiruesit, Meshireberesit  Istiharja Ka thene i Derguari i Allahut - Muhamedi a.s.: "Lumturia ...
Ku ishe, çfarë bëje këto ditë?!

Ku ishe, çfarë bëje këto ditë?!

- “Çdo njeri që agjëron një ditë në rrugë të All-llahut, All-llahu e largon fytyrën e tij nga zjarri (i xhehennemit) në një distancë sa ec njeriu sht ...
Nata e Kadrit shembull se si duhet ngritur një revolucion

Nata e Kadrit shembull se si duhet ngritur një revolucion

NATA E KADRIT SHEMBULL SE SI DUHET NGRITUR NJE REVOLUCION Revoucion, ngritje shpirterore, mendore, intelektuale dhe nxjerrje prej erresires ne drite ...
Macron në iftar: Shteti detyrohet t’u sigurojë muslimanëve liri dhe barazi

Macron në iftar: Shteti detyrohet t’u sigurojë muslimanëve liri dhe barazi

"Muslimanët kanë të drejtë për të jetuar të lirë dhe të praktikojnë obligimet e tyre fetare. Institucionet franceze janë të detyruar t'ua mundësojnë ...
Ramazani dhe puna, vetëm iftari i bën të ndalin punën e gërmimit të tunelit

Ramazani dhe puna, vetëm iftari i bën të ndalin punën e gërmimit të tunelit

"Me padurim presim Bajramin kur përsëri do të jemi bashkë me familjet që janë duke pritur", tha Yalcin, që është njëri nga 350 punëtorët. Punëtorët ...
Me çfarë merren myslimanët, falë fitnes vehabiste?

Me çfarë merren myslimanët, falë fitnes vehabiste?

Palestina u pushtua Libani = po Shkatërrohet Afganistani = Shkatërrua Iraku = Shkatërrua Pakistani = Shkatërrua Libia = Shkatërrua Somalia = Shk ...
1 2 3 4 14 20 / 138 POSTS