Category: Sociale

1 2 326 / 26 POSTS
Si të sillemi me shefin

Si të sillemi me shefin

Në punë, marrëdhënia mes njëri-tjetrit ka ndërlikimet e veta, por ajo që ka rëndësi është edhe marrëdhënia midis punonjësit dhe shefit. Nëse nuk ke ...
Mësoni një gjuhë të re pa shpenzuar

Mësoni një gjuhë të re pa shpenzuar

Ju mund të mësoni një gjuhë të re shumë lehtë, natyrisht e juaja mbetet përkushtimi, koha dhe fokusi drejt këtij qëllimi. 1. Vizito faqet onlin ...
Lumturia në punë varet shumë nga shefi

Lumturia në punë varet shumë nga shefi

Shumica prej nesh kalojnë pjesën më të madhe të jetës së tyre në punë. Në fakt, studimet tregojnë se mesatarisht një person shpenzon rreth 45 orë në j ...
SHBA: Nga viti 2001 deri në vitin 2014, 250.000 të burgosur pranuan Islamin

SHBA: Nga viti 2001 deri në vitin 2014, 250.000 të burgosur pranuan Islamin

Një numër i madh i të burgosurve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë pranuar Islamin si fe dhe ky numër dita ditës po rritet. Që nga viti 2001 de ...
Imami që po u rrinë në krah skamnorëve (Video)

Imami që po u rrinë në krah skamnorëve (Video)

Sidritit ishte i ftuar në një nga televizionet shqiptare ku foli edhe për një status në “Facebook” rreth vajzës së tij, Sofia, që e humbi jetën 19 mua ...
Kryesia e BIK  ndihmon skamnorët e rrethit të Tropojës dhe të Pukës me 3000 kg mish

Kryesia e BIK ndihmon skamnorët e rrethit të Tropojës dhe të Pukës me 3000 kg mish

Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, në kuadër të veprimtarisë humanitare, nëpërmjet shoqatës së saj “Bereqeti”, sot i ndihmoi skamno ...
1 2 326 / 26 POSTS