Category: Sociale

1 2 3 4 10 / 35 POSTS
Në vendlindjen e Haradinajt 39,343 janë myslimanë dhe veç 2 të pa fe /Grafiku/

Në vendlindjen e Haradinajt 39,343 janë myslimanë dhe veç 2 të pa fe /Grafiku/

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, në një debat televiziv tha se në Kosovë shumica e banorëve janë katolikë dhe rakia është traditë e vendlindj ...
“SHBA po punon për të kontrolluar mendjet njerëzore”

“SHBA po punon për të kontrolluar mendjet njerëzore”

Qeveria e SHBA mund të ketë punuar fshehurazi mbi ‘kontrollin nga larg të mendjes’ si dhe për ‘fshirjen e kujtesës , sugjerojnë disa dokumente të zbul ...
Agjenda krishteriziuese e Haradinajt dhe AAK, fryt i AntonKçirës apo i ndikimit serb?

Agjenda krishteriziuese e Haradinajt dhe AAK, fryt i AntonKçirës apo i ndikimit serb?

A po ec Haradinaj hapave të dështuara të cernagorit Savë Batarja…? Promovimi që Haradinaj po i bënë krishterimit si “vlerë” personale, si vlerë e p ...
Erdogan sulmoi edhe ….

Erdogan sulmoi edhe ….

-“Diktator” je për shkak se në Turqi ke ndërtuar 150.000 shkolla, dhe nuk ke lënë asnjë qytet pa fakulltet! -“Diktator” je për shkak se ke ndërtuar m ...
Katër gjërat që vetëm inteligjentët i bëjnë

Katër gjërat që vetëm inteligjentët i bëjnë

A mendoni se jeni inteligjent? Nëse jeni si shumica e njerëzve, atëherë me siguri se mendoni që nuk jeni. P.sh. nxënësit të cilët i “ndjekin in ...
Ne Argjentinë jetojn mbi një milion Arbresh/Dokumentar/

Ne Argjentinë jetojn mbi një milion Arbresh/Dokumentar/

Në vitin 1914 emigrimi evropian arriti piken më të lartë në historinë e Argjentinës, llogaritet se 1,760.000 persona kanë hyrë brenda kufijve të shtet ...
Fëmijët që kalojnë më shumë kohë me baballarët janë më inteligjentë

Fëmijët që kalojnë më shumë kohë me baballarët janë më inteligjentë

Fëmijët bëhen më të mençur kur që fëmijë kalojnë më shumë kohë me baballarët e tyre. Kjo është ajo që del nga një studim i kryer nga një ekip hul ...
Mësuesi që shndërron dërrasën e zezë në kompjuter /Foto/

Mësuesi që shndërron dërrasën e zezë në kompjuter /Foto/

Nuk i mungon aspak fantazia dhe shpirti i iniciativës Owura Kwadwo, mësues në Ganë. Pasi ka studiuar grafikë, mësuesi ka vendosur të nxjerrë në pah af ...
Përse mësuesit ndihen të lodhur pas mësimit?

Përse mësuesit ndihen të lodhur pas mësimit?

Përse mësuesit ndihen të lodhur pas mësimit? Mësuesit punojnë me fëmijët! Mësuesit kanë orar fiks prej 8 orësh. Mësuesit kanë në dorën e tyre orare ...
Martesa 70 vjeçare e çiftit të moshuar frymëzim për të rinjtë

Martesa 70 vjeçare e çiftit të moshuar frymëzim për të rinjtë

95 vjeçari Imara Fakiri tha se domethënia e emrit të tij është “ndërtues”. “Familja më ka vendosur këtë emër në mënyrë që të ndërtoj vet shtëpinë time ...
1 2 3 4 10 / 35 POSTS