Category: Shëndetësi

1 2 322 / 22 POSTS
Ky gaz pa erë është shkaku i dytë kryesor i kancerit të mushkërive

Ky gaz pa erë është shkaku i dytë kryesor i kancerit të mushkërive

Çdo vit, 10 milionë njerëz janë diagnostikuar me kancer por sipas një studimi të Universitetit të Teksasit 90-95 për qind të rasteve të kancerit i kan ...
Dietat më të mira për 2018

Dietat më të mira për 2018

Kalimi i festave, teprimi me ushqimin sigurisht që mund të kenë sjellë disa kilogramë më tepër, dhe duhet të kthehemi në format e mëparshme. Dietologë ...
1 2 322 / 22 POSTS