Category: Shëndetësi

1 2 3 20 / 22 POSTS
Arsyet pse natyra është më e mirë se mjekësia

Arsyet pse natyra është më e mirë se mjekësia

Diell dhe qiell i kaltër, pemë të gjata e të gjelbra, zhurmë zogjsh o dallgësh dhe ajër mali…Kush nuk do t’i linte të gjitha për pamje si kjo?! M ...
Çfarë tregon ngjyra e urinës për problemet e trupit tonë

Çfarë tregon ngjyra e urinës për problemet e trupit tonë

Shumica prej nesh nuk dëshiron të flasë për gjërat si urina apo fekalet, por realiteti është se këto jashtëqitje janë të rëndësishme për shëndetin ton ...
Lëkura e mollës shëron disa sëmundje

Lëkura e mollës shëron disa sëmundje

Hipertensioni konsiderohet të jetë një “sëmundje e heshtur”. Ajo sulmon shumë njerëz në ditët e sotme për shkak të stresit, dietës së dobët dhe pir ...
Antibiotiku më i fuqishëm natyral i cili shkatërron 30 baktere

Antibiotiku më i fuqishëm natyral i cili shkatërron 30 baktere

Vaji i rigonit të egër përfitohet nga lulet dhe fletët e kësaj bime, ndërkaq është i njohur si ndikim i fuqishëm kundër mikrobeve,i cili me sukses luf ...
Kujdes nga mungesa e magnezit!

Kujdes nga mungesa e magnezit!

Magnezi është një mineral që çdo organ i trupit tonë e ka të nevojshëm. Ai gjendet në sasinë e më tepër se 10 miligramëve  në trupin  e njeriut dhe ...
Cilat janë më të këqija për linjën e trupit: ëmbëlsirat apo njelmësirat?

Cilat janë më të këqija për linjën e trupit: ëmbëlsirat apo njelmësirat?

Një hulumtim ku janë përfshirë 209 vogëlushë, ka treguar se ëmbëlsirat janë shumë më të dëmshme për peshën e trupit. Njerëzit zakonisht mund të rad ...
Si ta mposhtni varësinë e celularit

Si ta mposhtni varësinë e celularit

Ata shkrepin fotografi, i organizojnë jetët tona, na mbajnë në kontakt me më të dashurit tanë dhe na mundësojnë të kemi qasje në shumë video e foto ar ...
Si ta dalloni gripin e stomakut nga helmimi me ushqim?

Si ta dalloni gripin e stomakut nga helmimi me ushqim?

Dhembja e fuqishme në lukth, krupa, ngërçet, problemet me tretjen, temperatura e ngritur lehtë – të gjitha këto janë simptoma të gripit të stomakut, o ...
Nëse ju ka rënë tensioni, këto janë veprimet e para që duhet të bëni

Nëse ju ka rënë tensioni, këto janë veprimet e para që duhet të bëni

Në momentet kur e vëreni që tensioni juaj është i ulët, gjëja e parë që duhet të bëni është që të shtriheni, të ngrini këmbët lart dhe të sigurohuni q ...
Keni peshë normale? Zbulojeni me këtë test 30-sekondësh

Keni peshë normale? Zbulojeni me këtë test 30-sekondësh

Një studim i fundit ka zbuluar se 1/3 e personave të rrezikuar nga problemet e lidhura me obezitetin konsiderohen të shëndetshëm në bazë të përllogari ...
1 2 3 20 / 22 POSTS