Category: Opinione

1 2 3 4 5 15 30 / 143 POSTS
Letër publike të gjithë atyre që manipulojnë dhe keqpërdorin reputacionin tim dhe të institucionit që përfaqësoj

Letër publike të gjithë atyre që manipulojnë dhe keqpërdorin reputacionin tim dhe të institucionit që përfaqësoj

Të nderuar, Prej disa ditësh vërej se emri im përflitet nëpër rrjetet sociale në konotacione të ndryshme nga një person (Kreshnik Osmani) që nuk e ...
Mehmet Kraja mos më fol në emër të Kosovës!

Mehmet Kraja mos më fol në emër të Kosovës!

Në kohë trazirash dhelprat fshihen në zgafellet e tyre, që ta ruajnë bishtin e tyre, por në kohë paqeje ndodh e kundërta, ato dalin lirshëm duke u shë ...
Çairi dikur dhe sot

Çairi dikur dhe sot

Çairi dikur dhe sot Mu kujtua fëmijëria ime po një ashtu mu kujtua edhe Çairi im i cili dikur ishte i bukur e kishte gjelbërim dhe hije të v ...
Ontologji apo “ideologji”?

Ontologji apo “ideologji”?

Është detyrë e udhëheqësve fetarë që të rrezatojnë e të mbjellin, me shkrimet, ligjëratat dhe praktikat e tyre, më shumë Islam ontologjik sesa Islam " ...
“Haxhiqamilistët”, dhe “profecitë” turpëruese të Sadri Ramabajës

“Haxhiqamilistët”, dhe “profecitë” turpëruese të Sadri Ramabajës

Nuk di çfarë të ndjejë njeriu për një figurë si puna e Sadri Ramabajës, për “profecitë” që nuk parasheh asnjë legjislacion, apo çfarëdo rregullimi tje ...
Çfarë po bëjnë disa imam ?

Çfarë po bëjnë disa imam ?

Shumë hoxhë në trojet shqiptare punën kryesore e kanë si ta heqin qafe mevludin, si ta heqin qafe namazin e teravisë, si ta bëjnë namazin e natës parë ...
Gjenocidi grek ndaj çamëve

Gjenocidi grek ndaj çamëve

  Shumë njerëz nuk e njohin Çamërinë, madje e dëgjojnë për herë të parë këtë emër. Alija Izetbegoviç thotë: Përkujtimi është matësi themelor ...
Ku ishe, çfarë bëje këto ditë?!

Ku ishe, çfarë bëje këto ditë?!

- “Çdo njeri që agjëron një ditë në rrugë të All-llahut, All-llahu e largon fytyrën e tij nga zjarri (i xhehennemit) në një distancë sa ec njeriu sht ...
Nata e Kadrit shembull se si duhet ngritur një revolucion

Nata e Kadrit shembull se si duhet ngritur një revolucion

NATA E KADRIT SHEMBULL SE SI DUHET NGRITUR NJE REVOLUCION Revoucion, ngritje shpirterore, mendore, intelektuale dhe nxjerrje prej erresires ne drite ...
BDI-ja ( gjysmë e ngordhur) a po tenton që ta ringjall PDSH-në e ngordhur?!

BDI-ja ( gjysmë e ngordhur) a po tenton që ta ringjall PDSH-në e ngordhur?!

Sipas medieve të afërta me BDI-në, kjo parti është futur në bisedime me PDSH-në e Menduh Thaçit ku nuk dihet tema e diskutimeve. Supozohet se temë e d ...
1 2 3 4 5 15 30 / 143 POSTS