Category: Op/Ed

1 2 3 10 / 21 POSTS
Të bashkuar vetëm për një gjë, që të flasin sa më pak për edukimin

Të bashkuar vetëm për një gjë, që të flasin sa më pak për edukimin

Nëse do ta kemi durimin dhe do të interesoheshim për të parë skemat programore të kanaleve më të shikuara televizive tek ne, si dhe po të shihnim rubr ...
LETËR PRESIDENTIT THAÇI: MBI DEKORATAT PRESIDENCIALE DHE TË MERITUARIT QË MUNGOJNË

LETËR PRESIDENTIT THAÇI: MBI DEKORATAT PRESIDENCIALE DHE TË MERITUARIT QË MUNGOJNË

Shkruan Rrahman Paçarrizi I dashur President, z. Hashim Thaçi I vetëdijshëm për mundësitë e mëdha që kjo letër të mos arrijë fare te Shkëlqesia Ju ...
Jemi njerëz apo vetëm spektatorë?

Jemi njerëz apo vetëm spektatorë?

Kjo këngë, sa di unë, i është dedikuar Adem Demaçit dhe ka frymëzuar shqiptarët në atë kohë për veprim kombëtar e u ka ngjallur ndjenjat patriotik ...
Thërret detyra e organizimit për vetëruajtje!

Thërret detyra e organizimit për vetëruajtje!

Thërret detyra e organizimit për vetëruajtje!   Ka një pyetje thelbësore, së cilës secili shqiptar, po sidomos ata që kanë ndikim më të mad ...
Viti 2018 – vit i rëndësishëm për Ballkanin

Viti 2018 – vit i rëndësishëm për Ballkanin

  Viti 2018 për Ballkanin në përgjithësi dhe veçanërisht për Perëndimin e tij do të jetë një vit i rëndësishëm. Ashtu siç ka theksuar edhe kom ...
Veprimi për Shqipëri Etnike -Domosdoshmëri e kohës përball kërcenimeve të armiqve shekullor

Veprimi për Shqipëri Etnike -Domosdoshmëri e kohës përball kërcenimeve të armiqve shekullor

Do të bënim përpjekje secili nga ne që ;mendimeve, projekteve e strategjive për të paraqitur ide krijuese në planin e idesë për çështjen e pazgjidhur ...
Demarkacioni: edhe ujku i ngopur, edhe tufa e dhenve e paprekur

Demarkacioni: edhe ujku i ngopur, edhe tufa e dhenve e paprekur

Demarkacioni: edhe ujku i ngopur, edhe tufa e dhenve e paprekur Kёto ditё, janё shtuar pёrpjekjet pёr zbulimin e ideve “tё reja”, “krijuese” pёr zg ...
Paradokset dhe çmenduritë, garantuese të fuqishme të famës në shoqëri!!

Paradokset dhe çmenduritë, garantuese të fuqishme të famës në shoqëri!!

Njëra prej simptomave që sinjalizon për ulje të vetëdijes qytetare dhe degradim të saj, është edhe përpjekja që të paraqiten gjërat e çmendura e jonor ...
Dhurat 12 milje det grekëve (Po a thua sa tokë ?!?)!

Dhurat 12 milje det grekëve (Po a thua sa tokë ?!?)!

Po e filloj këtë shkrim me një përsëritje të asaj që mjaft është shkruar dhe diskutuar nëpër revistat e mëparshme: çka është duke ndodhur me mendjen s ...
Dhimbja për detin dhe një histori çame

Dhimbja për detin dhe një histori çame

Thonë që sarkazma del nga shpirtrat e vrarë dhe mua, si shumë shqiptarë patriotë në atdheun tim, më dhemb këto ditë tek ndjej për shitje dy nga gjërat ...
1 2 3 10 / 21 POSTS