Category: Motivim

1 2 3 4 9 20 / 82 POSTS
Video motivuese për nxënës dhe studentë!

Video motivuese për nxënës dhe studentë!

Video motivuese për nxënës dhe studentë! Realizon: Shoqata Kulturore "Vizioni M" ...
Doni të keni sukses në jetë, ja çfarë duhet të bëni

Doni të keni sukses në jetë, ja çfarë duhet të bëni

Ne të gjithë kemi zakonet tona të këqija dhe kjo është diçka normale. Por, disa prej tyre, mund të jenë arsyeja pse karriera apo jeta juaj personale n ...
5 vjeçari nga Tirana që ka lexuar 835 libra në anglisht dhe shqip

5 vjeçari nga Tirana që ka lexuar 835 libra në anglisht dhe shqip

Dionis Senjo është djali i një çifti onkologësh nga Tirana. Por ndryshe nga fëmijët e moshës së tij ai ka një zgjuarësi të madhe. Është vetëm 5 vjeç d ...
Histori frymëzuese/ “Fillova biznesin me 15 dollarë”

Histori frymëzuese/ “Fillova biznesin me 15 dollarë”

Sandra Letio ka filluar biznesin e saj me vetëm 15 USD. Sot, ajo është 29 vjeç dhe biznesi është vlerësuar në 700,000 USD. Me vendosmëri absolute, tal ...
Faza mbretërore – Shkrim që nuk bënë të ju ik!

Faza mbretërore – Shkrim që nuk bënë të ju ik!

Ekziston një fazë e jetës e cila quhet ‘Faza mbretërore’…! Kur të arrish në këtë fazë nuk do ndihesh i detyruar të lëshohesh në çfarëdolloj debati ap ...
Ja shenjat që tregojnë nëse do të keni apo jo sukses në jetë

Ja shenjat që tregojnë nëse do të keni apo jo sukses në jetë

Ka disa shenja të caktuara të cilat njerëzit e suksesshëm i kanë gjithmonë, dhe janë tipar tregues se edhe ju mund të keni sukses në jetën tuaj. – ...
Arbri, gjeniu 5 vjeçar shqiptar /Video/

Arbri, gjeniu 5 vjeçar shqiptar /Video/

Ai është vetëm 5 vjeç por nuk është si të gjithë fëmijët e tjerë. Aftësitë e tij jo vetëm që kalojnë, aftësitë mendore të bashkëmoshatarëve, por nivel ...
Sfidoni veten për 30 ditë, shikoni dallimin /Video/

Sfidoni veten për 30 ditë, shikoni dallimin /Video/

Vibrimi më i shpejtë dhe i lartë brenda jush tregon dashurinë tuaj të madhe për një dëshirë të caktuar. u mund ta sfidoni veten tuaj për 30 d ...
5 hapa të thjeshtë për t’u ndier të lumtur

5 hapa të thjeshtë për t’u ndier të lumtur

Kemi dëgjuar shpesh të thonë se lumturia është një zgjedhje e jona, por shumë prej nesh vazhdojnë të mos e kenë në jetën e tyre.Në këtë artikull do të ...
81 vjeçarja japoneze e krijon aplikacionin e saj të parë

81 vjeçarja japoneze e krijon aplikacionin e saj të parë

Një grua japoneze që i ka mbushur plotë 81 vite e ka krijuar aplikacionin e saj të parë pasi që kishte mësuar ta përdorte kompjuterin si 60 vjeçare. ...
1 2 3 4 9 20 / 82 POSTS