Category: Menaxhment

3 shenjat se menaxherët, jo punonjësit, janë problemi

3 shenjat se menaxherët, jo punonjësit, janë problemi

Kur punonjësit nuk performojnë mirë, është e lehtë t’ua lini fajin atyre. Mirëpo, menaxhmenti i performancës është më i komplikuar se aq. Çfarë ndo ...
Keni nevojë që të përqendroheni për provime? Hani këto ushqime!

Keni nevojë që të përqendroheni për provime? Hani këto ushqime!

Shumica studentëve humbasin përqendrimin ndërsa janë para provimit. Një rol të rëndësishëm në këtë luan ushqimi. Për të rritur nivelin e përqe ...
“Kur dikush më thotë ‘Jo!’, nuk do të thotë që s’mund ta bëj…”

“Kur dikush më thotë ‘Jo!’, nuk do të thotë që s’mund ta bëj…”

“Kur dikush më thotë ‘jo’, kjo nuk do të thotë që nuk mund ta bëj. Kjo thjesht do të thotë që nuk mund ta bëj me ta”. Karen E. Quinones Miller ...
Pse ikin punëtorët e mirë?

Pse ikin punëtorët e mirë?

Të humbasësh një punonjës të shkëlqyer është stresuese. Ka shpenzime të gjesh dhe trajnosh një zëvendësues. Është gjithashtu pasiguria se si do t’ia d ...
Si të sillemi me shefin

Si të sillemi me shefin

Në punë, marrëdhënia mes njëri-tjetrit ka ndërlikimet e veta, por ajo që ka rëndësi është edhe marrëdhënia midis punonjësit dhe shefit. Nëse nuk ke ...
Mësoni një gjuhë të re pa shpenzuar

Mësoni një gjuhë të re pa shpenzuar

Ju mund të mësoni një gjuhë të re shumë lehtë, natyrisht e juaja mbetet përkushtimi, koha dhe fokusi drejt këtij qëllimi. 1. Vizito faqet onlin ...
Lumturia në punë varet shumë nga shefi

Lumturia në punë varet shumë nga shefi

Shumica prej nesh kalojnë pjesën më të madhe të jetës së tyre në punë. Në fakt, studimet tregojnë se mesatarisht një person shpenzon rreth 45 orë në j ...
7 / 7 POSTS