Category: Lajme

1 2 3 132 10 / 1311 POSTS
Ligji i ri, Policia shqipton mijëra dënime

Ligji i ri, Policia shqipton mijëra dënime

Policia e Kosovës, me qëllim të ngritjes së sigurisë rrugore, vazhdon me aktivitete të shtuara në zbatimin e ligjeve të fushës së trafikut rrugor, gje ...
Grafite antishqiptare në Serbi

Grafite antishqiptare në Serbi

Lidhja Socialdemokrate e Vojvodinës e ka dënuar sot ashpër shkrimin e grafitëve të urrejtjes në një objekt privat në Cërvenkë, e cila është në pronësi ...
Qeriqi: Gjuha e Haradinajt e papranueshme

Qeriqi: Gjuha e Haradinajt e papranueshme

“Ambasadori amerikan ia do të mirën Kosovës dhe nuk besoj se ai punon kundër të ardhmes të këtij vendi. Unë kam besim të plot në SHBA-në… Por ende nuk ...
Narkotikë e para të konfiskuara në Mitrovicë të Veriut

Narkotikë e para të konfiskuara në Mitrovicë të Veriut

Dy persona janë arrestuar në Mitrovicën e Veriut gjatë një operacioni anti-drogë të Policisë së Kosovës para pak çastesh. Drejtoria për hetimin e t ...
Lluka tregon se sa dëmtohet Kosova nëse kontrata për Kosovën e Re s’kalon në Kuvend

Lluka tregon se sa dëmtohet Kosova nëse kontrata për Kosovën e Re s’kalon në Kuvend

“Kur unë kam marrë detyrën dhe kam parë kushtet që kanë qenë të arritura, kam thënë që ato nuk janë në përputhje me interesat e shtetit. Kjo është një ...
Nimetz propozon 5 alternativa për emrin e Maqedonisë

Nimetz propozon 5 alternativa për emrin e Maqedonisë

I dërguari personal i Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së, Matthew Nimetz, thuhet se u ka propozuar pesë alternativa për emrin delegacioneve të të ...
Nënshkrimet e ‘pavlefshme’ të deputetëve për shfuqizimin e Ligjit për Specialen

Nënshkrimet e ‘pavlefshme’ të deputetëve për shfuqizimin e Ligjit për Specialen

Mesazhet e ashpra të përfaqësuesve ndërkombëtarë rreth nismës së një grupi të deputetëve për shfuqizimin e Ligjit për Gjykatën Speciale, deri më t ...
Politikanët nuk i preferojnë institucionet publike shëndetësore

Politikanët nuk i preferojnë institucionet publike shëndetësore

Besimi në institucionet publike shëndetësore në Kosovë mbetet jashtëzakonisht i vogël. Jo vetëm qytetarët, por edhe vetë përfaqësuesit politikë, përfs ...
“Dy fëmijët e mi flenë të uritur dhe zgjohen të uritur”

“Dy fëmijët e mi flenë të uritur dhe zgjohen të uritur”

Afro 400 mijë civilë luftojnë me urinë dhe sëmundjet e paraqitura si pasojë e rrethimit të regjimit të Asadit në rajonin e Gutës Lindore në afërsi t ...
Anulohet logoja e ‘kopjuar’ e 10-vjetorit të Pavarësisë, përzgjidhet një e re

Anulohet logoja e ‘kopjuar’ e 10-vjetorit të Pavarësisë, përzgjidhet një e re

Këshilli Organizativ për Shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë ka përzgjedhur një logo të re, pas shqetësimeve të shfaqura në publik, se logoja e parë ...
1 2 3 132 10 / 1311 POSTS