Category: Fokus

1 2 3 4 5 21 30 / 204 POSTS
​Një furrë në Vushtrri jep bukë falas për Ramazan

​Një furrë në Vushtrri jep bukë falas për Ramazan

Familjet në nevojë do të kenë mundësi që gjatë muajit të Ramazanit të marrin bukë pa pagesë në furën “Te Bajrami” në Vushtrri, falë kontributit të dia ...
Katër efektet shëruese që i sjell agjërimi gjatë Ramazanit

Katër efektet shëruese që i sjell agjërimi gjatë Ramazanit

Ndonëse miliona njerëz anë e mbanë botës e kanë vëzhguar me sukses pastrimi shpirtëror të Ramazanit për mijëra vjet, tani shkencëtarët më eminentë të ...
Çka preferohet të hani për iftar, e çka për syfyr?

Çka preferohet të hani për iftar, e çka për syfyr?

Të gjithë ata që agjërojnë muajin e Ramazanit, duan që ushqimet në sofër t’i kenë sa më të mira. Por, shpeshherë nuk shikohet si ndikojnë ato ushqi ...
Gjermani: Organizohet ndeshje futbolli mes hoxhallarëve dhe priftërinjve

Gjermani: Organizohet ndeshje futbolli mes hoxhallarëve dhe priftërinjve

Rreth 8.000 persona kanë marrë pjesë në festën familjare në fushën e gjelbër të VfL Benrath, në Düsseldorf. Aty u takuan klerikët myslimanë e të krish ...
Myftiu Tërnava uron besimtarët për muajin e Ramazanit

Myftiu Tërnava uron besimtarët për muajin e Ramazanit

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës (BIK), Naim Tërnava, me rastin e fillimit të muajit të Ramazanit ka japë mesazhin e tij duke i’u uruar të gjit ...
Muslimanët në Suedi do të agjërojnë nga 20 deri në 22 orë në ditë

Muslimanët në Suedi do të agjërojnë nga 20 deri në 22 orë në ditë

- Muslimanët që jetojnë në qytetin Kiruna, në veri të Suedisë, do të agjërojnë rreth 20 deri në 22 orë gjatë Ramazanit këtë vit, raporton Anadolu Agen ...
Imami Elvis Naçi hap Klinike Mjekesore. Konsulta falas për njerëzit në nevojë

Imami Elvis Naçi hap Klinike Mjekesore. Konsulta falas për njerëzit në nevojë

Imami Elvis Naçi hap klinike mjekesore. Konsulta falas për njerëzit në nevojë Fondacioni Firdeus hap klinike mjekesore. Konsulta falas për njerëzit ...
Teravitë e Profetit a.s.!

Teravitë e Profetit a.s.!

Kush është i interesuar për teravitë e Profetit a.s e ka poshtë përgjigjen. Për ato që jane ehli synet teravitë janë 20 rekatë ketu e 1400vjet myslim ...
Nga veprimi i këtij njeriu mbi 50 000 persona e pranuan Islamin!

Nga veprimi i këtij njeriu mbi 50 000 persona e pranuan Islamin!

A keni degjuar për Muhamed Ali Rishwan?! Rishwan njihet si legjenda egjiptianase dhe krenaria e arabëve por ishte edhe tema më në zë e botës nj ...
Universiteti i parë në Europë është unversiteti i themeluar nga myslimanët në Spanjë

Universiteti i parë në Europë është unversiteti i themeluar nga myslimanët në Spanjë

Universiteti i pare ne Evrope nuk ishte ai i Bolonjes, as i Sorbones, as i Itonit etj., por ai musliman ne Spanje. Ne fakt, në gjysmën e dytë të shek ...
1 2 3 4 5 21 30 / 204 POSTS