Category: Ekonomi

1 2 3 10 / 21 POSTS
Turqia do të marrë mish edhe nga Kosova

Turqia do të marrë mish edhe nga Kosova

Turqia do të lejojë importin e mishit edhe nga Kosova. Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, me ftesë të Ministrit t ...
Kryebankieri i Evropës: Bitcoin përbën rrezik shumë të lartë

Kryebankieri i Evropës: Bitcoin përbën rrezik shumë të lartë

Presidenti i Bankës Qendrore Evropiane, Mario Draghi paralajmëroi sot për rrezikun e bitcoinit dhe kriptomonedhave të tjera, si asete shumë të rreziks ...
Investimet turke në Kosovë trefish më shumë se në Serbi

Investimet turke në Kosovë trefish më shumë se në Serbi

Thuhet shpesh me tendencë që Turqia ka investuar në Kosovë vetëm në ndërtimin e xhamive, gjë që nuk përkon me realitetin, interesimin dhe prirjet e in ...
“Bitcoin” po bie, 24 orët e fundit humbi mbi 100 mld dollarë

“Bitcoin” po bie, 24 orët e fundit humbi mbi 100 mld dollarë

Mbi 100 miliard dollarë janë humbjet e “bitcoin” 24 orët e fundit në tregun e kripto valutave. Monedha virtuale më e famshme në botë ra të premten pos ...
Amazon rrit të ardhurat për 38%

Amazon rrit të ardhurat për 38%

Në njoftimin e publikuar nga Amazon, të ardhurat në tremujorin e fundit të vitit 2017, në krahasim me periudhën e njëjtë të një viti më parë, kanë shë ...
E pabesueshme: Kosova importon nga Kina rrëmojësa në vlerë 50 mijë euro

E pabesueshme: Kosova importon nga Kina rrëmojësa në vlerë 50 mijë euro

Ajo që është befasuese në importimin e mallrave në Kosovë ka të bëjë më faktin se ne importojmë edhe rrëmojësa. Ajo që është befasuese në importi ...
Bursa e Stambollit vazhdon të thyej rekorde, rritet vlera e indeksit

Bursa e Stambollit vazhdon të thyej rekorde, rritet vlera e indeksit

Bursa e Stambollit edhe këtë javë vazhdoi me trendin e rritjes të vlerës së indeksit BIST 100, i cili tani arriti vlerën rekorde prej 121.341,20 pikë, ...
Gjermani, papunësia në nivelin rekord të ulët

Gjermani, papunësia në nivelin rekord të ulët

Këtë muaj shkalla e papunësisë ka tejkaluar pritshmëritë e tregut dhe është zvogëluar për 25 mijë persona ndërsa mesatarja është ulur në 5.4 për qind ...
Projektet biznesore në Kosovë, që shpresojnë për financim nga BERZH

Projektet biznesore në Kosovë, që shpresojnë për financim nga BERZH

“Bartësit e zhvillimit ekonomik nuk janë vetëm. Qeveria do t’i mbështesë të gjithë ata që e  kanë këtë mision”, kjo ishte porosia e Kryeministri ...
Britania mund të ndërmarrë masa kundër kriptovalutave

Britania mund të ndërmarrë masa kundër kriptovalutave

Kryeministrja e Britanisë, Theresa May, paralajmëroi se vendi mund të ndërmarrë masa ndaj kriptovalutave, transmeton Anadolu Agency (AA). "Mund të ...
1 2 3 10 / 21 POSTS