Category: #eShqip

1 2 3 4 5 10 30 / 91 POSTS
Serbia paralajmëron luftë nëse bashkohen Kosova e Shqipëria

Serbia paralajmëron luftë nëse bashkohen Kosova e Shqipëria

Një politikan i lartë nga Qeveria e Serbisë ka paralajmëruar se mund të shpërthejë një luftë tjetër në Ballkan nëse Shqipëria provon të bashkohet më K ...
Qosja thotë se në institucionet e larta kemi zyrtarë që kanë politikë jugosllave ndaj Shqipërisë

Qosja thotë se në institucionet e larta kemi zyrtarë që kanë politikë jugosllave ndaj Shqipërisë

Në institucionet më të larta të Kosovës kemi zyrtarë, në politikën dhe në ideologjinë e të cilëve ende është e përmbajtur ideologjia e Serbisë dhe e J ...
Dr. Skinner: Serbët kanë trafikuar organet e shqitarëve gjatë luftës

Dr. Skinner: Serbët kanë trafikuar organet e shqitarëve gjatë luftës

Në raportin e Komisionit Ndërkombëtar për Persona të Zhdukur, thuhet se gjatë luftës në Kosovë, në mesin e viktimave civile, të cilat janë gjetur në v ...
Erdogan: E gjithë Greqia në vitin 2050, do të jetë Shqipëri, Ballkani është tokë Ilire /Foto/

Erdogan: E gjithë Greqia në vitin 2050, do të jetë Shqipëri, Ballkani është tokë Ilire /Foto/

Një gazetë turke ka “tërbuar” grekët për shkak të publikimit të një hartë me kufijtë e ndryshuar të Europës. Sipas gazetës turke “Star”, Greqia nuk ...
Shokohen shkencëtarët me këtë zbulim për Kosovën dhe Shqipërinë

Shokohen shkencëtarët me këtë zbulim për Kosovën dhe Shqipërinë

Të gjithë banorët e Europës janë kushërinj të largët me njëri tjetrin, thonë shkencëtarët.Një studim i Universitetit të Kalifornisë ka gjurmuar origji ...
E kallin Serbinë, nxënësit e shkollës së mjekësisë nga Novi Pazarit, me valle shqiptare dhe hartën e Republikës së Kosovës

E kallin Serbinë, nxënësit e shkollës së mjekësisë nga Novi Pazarit, me valle shqiptare dhe hartën e Republikës së Kosovës

Për shkak të reagimeve të disa shovinistëve, me rastin e paraqitjes së nxënësve të shkollës së mjekësisë së N. Pazarit me valle shqiptare dhe me hartë ...
Mesut Ozil pëlqen flamurin shqiptar /Foto/

Mesut Ozil pëlqen flamurin shqiptar /Foto/

Mesut Ozil ka shoqëri shumë të mirë me Shkodran Mustafin. Turku ka publikuar një foto me shqiptarin në stërvitjet e Arsenalit. “Gjithmonë ku ...
Në Francë nuk mësohet gjuha shqipe

Në Francë nuk mësohet gjuha shqipe

Ministri i Diasporës, Valon Murati, po qëndron në Francë, në kuadër të vizitës që po u bën bashkatdhetarëve. Vizitës së ministrit Murati i ...
Kryqtarët janë armiqtë më të egër të Shqipërisë

Kryqtarët janë armiqtë më të egër të Shqipërisë

Falangat latine iu deshën disa shekuj ta zhduknin besimin ilir, por nuk ia arritën qëllimit, e ilirë paganë kishte edhe atëherë kur erdhi Perandoria O ...
Historianët kundër ratifikimit të Demarkacionit

Historianët kundër ratifikimit të Demarkacionit

Kryesia e Lidhjes se Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan ka theksuar se po përcjellë me vëmendje zhvillimet e fundit në vend rreth proce ...
1 2 3 4 5 10 30 / 91 POSTS