Author: ekuiliberadministrator

1 2 3 4 5 254 30 / 2536 POSTS
Lauren Booth: “Erdogan, lideri më i guximshëm në mesin e muslimanëve”

Lauren Booth: “Erdogan, lideri më i guximshëm në mesin e muslimanëve”

Gazetarja dhe shkrimtarja angleze Lauren Booth duke treguar se me presidentin turk Recep Tayyip Erdogan janë njohur në Ankara ajo tha “Mendoj se është ...
Anulohet logoja e ‘kopjuar’ e 10-vjetorit të Pavarësisë, përzgjidhet një e re

Anulohet logoja e ‘kopjuar’ e 10-vjetorit të Pavarësisë, përzgjidhet një e re

Këshilli Organizativ për Shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë ka përzgjedhur një logo të re, pas shqetësimeve të shfaqura në publik, se logoja e parë ...
Maqedonia voton Ligjin për Gjuhën Shqipe

Maqedonia voton Ligjin për Gjuhën Shqipe

Kuvendi i Maqedonisë ka miratuar Ligjin për përdorimin e gjuhëve me 69 vota pro. Kundër dhe përmbajtur nuk kanë votuar asnjë deputetë, raporton SHENJA ...
Ne bijtë e një brezi të civilizuar, por jo edhe shumë human!

Ne bijtë e një brezi të civilizuar, por jo edhe shumë human!

Njeriu nuk mund ta zgjedhë periudhën në të cilën lind, e as epokën  kur ai do të jetojë, sepse kjo mvaret nga Vullneti Hyjnor, e jo prej tij, por form ...
Ndotja e ajrit në Prishtinë, ndërkombëtarët në qytet dalin me maska

Ndotja e ajrit në Prishtinë, ndërkombëtarët në qytet dalin me maska

Ndotja e ajrit në Prishtinë, ka arritur nivele alarmuese, sa ka bërë që disa persona të ndërmarrin masa të mbrojnë shëndetin e tyre, duke vendosur edh ...
Kur’anët e epokës osmane u zbuluan në qytetin palestinez

Kur’anët e epokës osmane u zbuluan në qytetin palestinez

Librat e Shenjtë u zbuluan gjatë rinovimit të Xhamisë Omar bin al-Hattab në Bregun Perëndimor. Tre Kur’an të shkruar gjatë administrimit të sulltan ...
Në xhamitë pakistaneze do të vendoset energjia diellore

Në xhamitë pakistaneze do të vendoset energjia diellore

Kryeministri i provincës Khyber Pakhtunkhwa, Pervez Khattak, në Pakistan, ka drejtuar dhënien e hershme të kontratave për vendosjen e xhamive në mbarë ...
“Demarkacioni mund të zgjidhet përmes referendumit”

“Demarkacioni mund të zgjidhet përmes referendumit”

Ministri i Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor (MAPH), Dardan Gashi ka theksuar se çështja e demarkacionit mund të zgjidhet përmes referendumit. A ...
Acari i tmerrshëmamerikan, të pastrehët gjejnë shpëtim nëpër xhami

Acari i tmerrshëmamerikan, të pastrehët gjejnë shpëtim nëpër xhami

Qendra islame e Bostonit në Wayland, Massachusetts ka hapur dyert e saj për të mirëpritur njerëzit e pastrehë që janë prekur nga moti i acartë, deri d ...
1 2 3 4 5 254 30 / 2536 POSTS