Author: admin

1 2 3 4 28 20 / 280 POSTS
Qeveritë e ‘asfaltit’

Qeveritë e ‘asfaltit’

Infrastruktura rrugore ka qenë top-prioritet i të gjitha qeverive të Kosovës, që nga shpallja e pavarësisë më 17 shkurt, 2008. Në gjithë territorin ...
SHBA-të mbështesin dialogun, jo shkëmbimet territoriale

SHBA-të mbështesin dialogun, jo shkëmbimet territoriale

Ambasada Amerikane në Prishtinë, ka bërë të ditur se Shtetet e Bashkuara të Amerikës, nuk e përkrahin idenë për shkëmbim territoresh mes Kosovës dhe S ...
Shqipëria, e para në botë për numrin e lartë të…

Shqipëria, e para në botë për numrin e lartë të…

Shqipëria përgjithësisht është nga fundi për çdo renditje, si p.sh. për të ardhurat për frymë, për cilësinë e ajrit, për keqqeverisjen, për ambientin ...
Mbi njëmijë kisha në Suedi në shitje

Mbi njëmijë kisha në Suedi në shitje

Kisha suedeze ka nxjerrë në shitje mbi një mijë ndërtesa të kishës për shkak të krizës ekonomike të shkaktuar nga zbritja e numrit të anëtarësimeve në ...
Kosovarët të pa interesuar për festë, ia mësyjnë Shqipërisë

Kosovarët të pa interesuar për festë, ia mësyjnë Shqipërisë

Me rastin e 10 Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës shumë qytetarë ia kanë mësy Shqipërisë. Të njëjtit po presin me orë të tëra në pikën kufitar ...
“The Guardian”: Përse të burgosurit australianë po bëhen muslimanë

“The Guardian”: Përse të burgosurit australianë po bëhen muslimanë

Ekspertët thonë se konvertimet në burgje mund të jenë një shtysë pozitive, e cila u jep të burgosurve shpresën, strukturën dhe rrugën për rehabilitim. ...
‘Kuran Qerim’, thesari i vyer shqiptar nxirret nga arkiva, gati për prezantim

‘Kuran Qerim’, thesari i vyer shqiptar nxirret nga arkiva, gati për prezantim

Fondi i “Koleksionit të Kodikëve të Shqipërisë”, më pak i njohuri “Koleksion i dorëshkrimeve arabo-perse” ruan thesare të vyera librore si “Kuran Qeri ...
MyftiuTërnava ligjëroi për Pavarësinë e Kosovës në Xhaminë e Madhe të Prishtinës

MyftiuTërnava ligjëroi për Pavarësinë e Kosovës në Xhaminë e Madhe të Prishtinës

Me rastin e dhjetëvjetorit të pavarësisë së Republikës së Kosovës, Myftiu Naim Tërnava mbajti hytbenë e xhumasë në Xhaminë e Madhe në Prishtinë “Sullt ...
Egzon Ibrahimi po merr pjesë në një turne të leximit të Kuranit në Pakistan

Egzon Ibrahimi po merr pjesë në një turne të leximit të Kuranit në Pakistan

Lexuesi i njohur i Kuranit nga Kosova, Egzon Ibrahimi, po merr pjesë në një turne disaditor të leximit të Kuranit. Turneu po zhvillohet në qytetet ...
1 2 3 4 28 20 / 280 POSTS