Author: admin

1 2 3 29 10 / 290 POSTS
Mbi pesë mijë qytetarë në vit heqin dorë nga shtetësia e Kosovës

Mbi pesë mijë qytetarë në vit heqin dorë nga shtetësia e Kosovës

Mbi dyzetmijë shtetas të Republikës së Kosovës kanë hequr dorë nga shtetësia që nga viti 2009 e këndej, bëjnë të ditur për Radion Evropa e Lirë, zyrta ...
Të bashkuar vetëm për një gjë, që të flasin sa më pak për edukimin

Të bashkuar vetëm për një gjë, që të flasin sa më pak për edukimin

Nëse do ta kemi durimin dhe do të interesoheshim për të parë skemat programore të kanaleve më të shikuara televizive tek ne, si dhe po të shihnim rubr ...
Vetëvendosje e quan tradhtar Haradinajn: Kosova po i humb 8 mijë e 200 hektarë

Vetëvendosje e quan tradhtar Haradinajn: Kosova po i humb 8 mijë e 200 hektarë

Vetëvendosja në njërën anë vazhdon të thotë se Kosova do t’i humb 8 mijë e 200 hektarë, kurse Haradinaj ka lëshuar pe në raportin e Bulliqit duke e ci ...
“Turqia ka siguruar mbi 10 milionë dollarë për refugjatët Rohingya”

“Turqia ka siguruar mbi 10 milionë dollarë për refugjatët Rohingya”

Ankaraja vazhdon të ofrojë ndihmë humanitare për muslimanët Rohingya në Bangladesh, tha kreu i AFAD, Mehmet Güllüoğlu. Që nga fillimi i krizës aktu ...
Gjykata belge u lejon mbulesën nxënësve muslimane

Gjykata belge u lejon mbulesën nxënësve muslimane

Vendimi i gjykatës nuk mbulon ndalimin e përgjithshëm të shkollave flamande në rajon, por 11 nxënëset do të mund të mbajnë mbulesën në shkollat e ty ...
Bie ndjeshëm vdekshmëria e foshnjave

Bie ndjeshëm vdekshmëria e foshnjave

Vdekshmëria e foshnjave në Kosovë ndër vite ka shënuar rënie. Kështu thonë profesionistë shëndetësorë, sipas të cilëve në vitet 1999 vdekshmëria e fos ...
Qindra miliona euro të investuara nuk e nxorën Kosovën nga kriza energjetike

Qindra miliona euro të investuara nuk e nxorën Kosovën nga kriza energjetike

Qindra miliona euro llogariten investimet që janë realizuar në termocentralet e Korporatës Energjetike të Kosovës, që nga viti 2013 kur edhe është pri ...
Edhe dy medresistë të Alauddin-it bëhet Hafiz

Edhe dy medresistë të Alauddin-it bëhet Hafiz

Në vigjilje të dhjetë vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës, mu në muajin Shkurt, nxënësi Adl Rraci (kl. 12-2), dhe nxënësi Abd ...
Deputeti i AAK-së voton edhe për kolegun e tij në seancën e demarkacionit

Deputeti i AAK-së voton edhe për kolegun e tij në seancën e demarkacionit

Deputeti i AAK-së Bekë Berisha në mbledhjen e sotme të Kuvendit i ka dhënë dy vota për shtyrjen e seancës ku duhej të shqyrtohej Projektligji  për rat ...
Gjimnazi privat katolik financohej nga Ministriae Arsimit e Kosovës

Gjimnazi privat katolik financohej nga Ministriae Arsimit e Kosovës

Një marrëveshje mirëkuptimi mes Ministrisë së Arsimit, Komunës së Prizrenit dhe shkollës “Loyola” është ndërprerë. Kjo ka krijuar edhe telashe fina ...
1 2 3 29 10 / 290 POSTS