Mbi 800 arabë luftuan përkrah UÇK-së

Mbi 800 arabë luftuan përkrah UÇK-së

Mbi 800 arabë luftuan përkrah UÇK-së, luftuan krah-për-krah me UÇK-në, i dulën në ndihmë popullit të përvuajtur, dhe që të gjithë ishin nga shtetet

Këto ditë të ftohta disa familje të Ferizajt u ndihmuan nga Bereqet i KBI Ferizaj
Me dhjetëra izraelitë brenda vitit konvertohen në Islam
Teologu zviceran Dr. Hans Küng: “Nuk mund ta mohojmë se Muhamedi është udhëzimi i vërtetë për shpëtim”

Mbi 800 arabë luftuan përkrah UÇK-së,

luftuan krah-për-krah me UÇK-në, i dulën në ndihmë popullit të përvuajtur, dhe që të gjithë ishin nga shtetet e ndryshme, nga lindja dhe perëndimi.

Por kryesisht ishin afro 800 muslimanë arabë që e lanë vatanin e tyre dhe erdhën në ndihmë të kosovarëve.

Ja një dëshmi nga këto i lindur në Algjeri:

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0