Kryhet një operacion i rëndë në QKUK, për herë të parë që nga paslufta/Foto/

Kryhet një operacion i rëndë në QKUK, për herë të parë që nga paslufta/Foto/

Gjatë ditës së sotme kryesuesja e Kuvendit të Komunës, Kristina Gashi-Bytyqi, ka mbajtur takimin e fundit më grupin punës për hartimin e planit vjetor

Thaçi takon liderët evropianë në Davos
Hoxhaj takon Zaevin: Mbledhja e përbashkët e dy qeverive në mars
Investimet turke në Kosovë trefish më shumë se në Serbi

Gjatë ditës së sotme kryesuesja e Kuvendit të Komunës, Kristina Gashi-Bytyqi, ka mbajtur takimin e fundit më grupin punës për hartimin e planit vjetor të punës së Kuvendit.

Ne këtë mbledhje pati diskutime të shumta, por edhe propozime nga përfaqësuesit e të gjitha subjekteve politike që tashmë janë anëtarë të Kuvendit, por edhe nga shoqëria civile.

Në këtë takim u harmonizuan të gjitha propozimet që lidhen me punën e ekzekutivit dhe trupat të tjerë që themelohen nga Kuvendi i Komunës së Ferizajt.

Është kjo hera e parë që kryesuesja e Kuvendit Kristina Gashi-Bytyqi, po bën planin vjetor të punës së Kuvendit nga të gjitha legjislaturat e kaluara.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0