Gruaja e mbuluar hap fabrikë me qëllim punësimin e grave

Gruaja e mbuluar hap fabrikë me qëllim punësimin e grave

Në fabrikën e vet Azemine Kukaj-Kajoshi ka punësuar 13 gra dhe 6 burra. Azemine Kukaj-Kajoshi është drejtoreshë e fabrikës së këpucëve “Go Long” në

Himni i Flamurit, i shkruar nga Eqrem Çabej
‘Kuran Qerim’, thesari i vyer shqiptar nxirret nga arkiva, gati për prezantim
Tërnava kujton kontributin e Medresesë për Kosovën

Në fabrikën e vet Azemine Kukaj-Kajoshi ka punësuar 13 gra dhe 6 burra.

Azemine Kukaj-Kajoshi është drejtoreshë e fabrikës së këpucëve “Go Long” në Drenas. Ajo thotë se e ka hapur këtë fabrikë me qëllim që të punësojë gratë të cilat janë të papuna.

Kukaj-Kajoshi që bart mbulesën, thotë se të gjitha gratë në Kosovë e kanë të vështirë punësimin.

Në fabrikën e vet ajo ka punësuar 13 gra dhe 6 burra.

Kajoshi ka thënë për Evropa e Lirë se hapja e kësaj fabrike do të ndihmojë gratë dhe vajzat të cilat nuk kanë mundësi materiale për shkollim.

Në Kosovë vetëm 12 për qind e grave janë të punësuara.

https://www.facebook.com/joneemrintim/videos/191834474735943/

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0