Myslimanët amerikanë janë më të arsimuarit dhe më bamirësit në  ShBA

Myslimanët amerikanë janë më të arsimuarit dhe më bamirësit në ShBA

Myslimanët amerikanë janë më të arsimuarit, më bamirësit më vullnetarët në SHBA. Hulumtimi i tyre tregon që 74% të myslimanëve vendas kanë kryer të

Zogu Ababil është gjetur përsëri mbi Qabe?!
Kërkoi mangësi dhe kundërthënie në Kuran, gjeti diçka tjetër
Zuckerberg: Perëndimi ndodhet në pragun e falimentimit, duhet të kthehet nga librat e Ibn Khaldunit

Myslimanët amerikanë janë më të arsimuarit, më bamirësit më vullnetarët në SHBA.

Hulumtimi i tyre tregon që 74% të myslimanëve vendas kanë kryer të paktën disa ose më shumë kolegje. Afër 5 % kanë diplomë doktorate Ph.D transmeton ekuilibër.

62% të qytetarëve myslimanë kanë marrë pjesë në aktivitete vullnetare ose kanë dhuruar donacione për këto aktivitete ./ekuilibër/

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0