Sa njerëz mund të mbajë Toka?

Sa njerëz mund të mbajë Toka?

Në Tokë jetojnë aktualisht rreth 7 miliardë njerëz, por me rezervat e kufizuara, kur do të mbesim pa furnizime? Prodhimi i ushqimit merr pothua

Mësoni një gjuhë të re pa shpenzuar
Ajo që mbanë në gojë ky qen NUK është qese bërllogu – e vërteta i bëri të qajnë të gjithë /Foto/
Përse mësuesit ndihen të lodhur pas mësimit?

Në Tokë jetojnë aktualisht rreth 7 miliardë njerëz, por me rezervat e kufizuara, kur do të mbesim pa furnizime?

Prodhimi i ushqimit merr pothuajse gjysmën e sipërfaqes së tokës së planetit dhe kërcënon të marrë edhe pjesën tjetër të tokës.

Mendohet se popullsia globale e Tokës deri në fund të këtij shekulli do të arrijë në 10 miliardë dhe shkencëtarët nuk janë të sigurt nëse kjo do të jetë e përballueshme për planetin tonë, transmeton Gazeta Express.

Për ta parë pse, kanali Life Noggin në YouTube ngarkoi një video që tenton të tregojë se sa shumë njerëz mund të durojë planeti ynë – duke llogaritur gjithçka.

Shikojeni videon:

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0