Engjëjt në kohën e agimit

Engjëjt në kohën e agimit

Koha e agimit është koha e ndërrimit të engjëjve, ata të qiejve dhe këta të tokës ndërrohen me njëri-tjetrin. Në agim, që është koha e ndërrimit të

Në prag të dhjetëvjetorit të pavarësisë, KBI-ja në Gjilan promovon librin “Dëshmi për kohën”
Xhamia më e madhë në Maqedoni planifikohet të hapet më 2020
Dinastia shqiptare nga Berati që drejtoi Perandorinë Osmane

Koha e agimit është koha e ndërrimit të engjëjve, ata të qiejve dhe këta të tokës ndërrohen me njëri-tjetrin.

Në agim, që është koha e ndërrimit të tyre, qëllojnë, pra, të gjithë në tokë.

Ata dëgjojnë Kuranin që këndojmë në namazin e sabahut. Allahu e thotë që Kurani i agimit është i dëshmuar. Është interpretuar bindshëm se fjala është për dëshminë e engjëjve.

Në agimin, Allahu edhe është betuar për të na e treguar vlerën e tij.

Logjika e thotë, praktika e njerëzve e mbështet se kush mund ta falë sabahun, vështirë se mund t’i shpëtojnë namazet e tjera.

Pikërisht në këtë kohë që sjell ndriçimin fizik, shumë njerëzve u janë ndriçuar zemrat.
Ta falësh sabahun në grup (me xhemat) të shkruhet si të ishe falur gjithë natën, ka shpjeguar i Dërguari a.s../I.R/http://ekuiliber.com/

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0