Ekstremistë të “Agimit të Artë” bllokojnë shkollën ku mësohet gjuha shqipe

Ekstremistë të “Agimit të Artë” bllokojnë shkollën ku mësohet gjuha shqipe

Ekstremistë të “Agimit të Artë” kanë bllokuar një prej godinave ku zhvillohet mësimi i gjuhës shqipe për fëmijët e emigrantëve. Ngjarja ka ndodhur

Trajnohen imamët e Ferizajt për metodologji dhe specifika të mësimdhënies në xhami
Bëhen 19 vjet nga masakra në Rogovë të Hasit
Erdogani urdhëron që ky serial të përkthehet dhe transmetohet në botë

Ekstremistë të “Agimit të Artë” kanë bllokuar një prej godinave ku zhvillohet mësimi i gjuhës shqipe për fëmijët e emigrantëve.

Ngjarja ka ndodhur në ishullin e Kretës.

Ata kanë vendosur flamuj grekë në hyrje të godinës së shkollës.

Shkolla për shqiptarët u hap në Paleochora, me praninë e një zyrtari të Ambasadës shqiptare në Athinë, vetëm pak kohë më parë.

Sipas mediave greke, situata është tensionuar pasi në rrjet nisi të qarkullonte një foto e një nxënësi me bluzën ku ishte stampuar harta e “Shqipërisë së Madhe” dhe mbishkrimi: ‘Autochthonous’.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0