“Kur dikush më thotë ‘Jo!’, nuk do të thotë që s’mund ta bëj…”

“Kur dikush më thotë ‘Jo!’, nuk do të thotë që s’mund ta bëj…”

“Kur dikush më thotë ‘jo’, kjo nuk do të thotë që nuk mund ta bëj. Kjo thjesht do të thotë që nuk mund ta bëj me ta”. Karen E. Quinones Miller

Pse ikin punëtorët e mirë?
Keni nevojë që të përqendroheni për provime? Hani këto ushqime!
Si të sillemi me shefin

“Kur dikush më thotë ‘jo’, kjo nuk do të thotë që nuk mund ta bëj. Kjo thjesht do të thotë që nuk mund ta bëj me ta”.

Karen E. Quinones Miller

“Besoni në potencialin tuaj të pafund. Kufizimet tuaja të vetme janë ato që vendosni mbi veten tuaj”.

Roy T. Bennett

“Besoni në veten tuaj dhe do të vijë një ditë kur të tjerët nuk do të kenë zgjidhje tjetër, përveçse të besojnë tek ju”.

Cynthia Kersey

“Nuk ka asgjë të mençur kur tkurrjesh, në mënyrë që njerëzit e tjerë të mos ndihen të pasigurt pranë jush. Ne të gjithë duhet të shkëlqejmë, siç bëjnë fëmijët. ”

Marianne Williamson

“Askush nuk mund t’ju bëjë të ndiheni inferiorë pa pëlqimin tuaj”.

Eleanor Roosevelt

“Mos kini frikë të jeni të çuditshëm në mendime, sepse çdo mendim i pranuar sot, ishte dikur i çuditshëm”.

Bertrand Russell

“Mos harro që, kudo ku është zemra jote, atje do të gjesh thesarin tënd”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0