Një person shqyhet nga luani në një kopsht zoologjik /Video 18+/

Një person shqyhet nga luani në një kopsht zoologjik /Video 18+/

Një njeri është vrarë nga një luan mashkull në parkun Muldersdrift, në Afrikën e Jugut. Katharine Euphrat ju dërgon në park, ku trupi është gjendur n

Pse ikin punëtorët e mirë?
Ç’kanë thënë në prag të vdekjes disa prej njerëzve më të famshëm
Martesa 70 vjeçare e çiftit të moshuar frymëzim për të rinjtë

Një njeri është vrarë nga një luan mashkull në parkun Muldersdrift, në Afrikën e Jugut.
Katharine Euphrat ju dërgon në park, ku trupi është gjendur në orën pesë pasdite dhe pa asnjë shenjë identifikimi.

Kafka e tij ishte e çarë dhe një pjesë i mungonte, tregon një nga mbikëqyrësit e parkut.

Shikoni më poshtë për detaje.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0