Ambasadori Delawie priti sot përfaqësuesit e BIK

Ambasadori Delawie priti sot përfaqësuesit e BIK

Ambasadori amarikan  Delawie priti sot mysfiun e BIK Naim Ternava, Kryeimamin Sabri Bajgora dhe përfaqësues tjerë të BIK. Ata kanë folur rreth të lirive fetare në Kosovë dhe luftës kundër ekstremizimit shkruhet në faqen e Ambasadës amerikane në facebook.

Në Universitetin e Birmingem pretendojnë në të kenë kopje të Kuranit të Ebu Bekrit
Sami Yusuf – Let Us Not Forget
Forbes: Doktoresha kanadeze me hixhab, ndërpersonalitetet më të fuqishme në botë

Ambasadori amarikan  Delawie priti sot mysfiun e BIK Naim Ternava, Kryeimamin Sabri Bajgora dhe përfaqësues tjerë të BIK.

Ata kanë folur rreth të lirive fetare në Kosovë dhe luftës kundër ekstremizimit shkruhet në faqen e Ambasadës amerikane në facebook.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0