Komuna e Lipjanit jep në shfrytëzim pronën komunale KBI Lipjan për ndërtimin e Xhamisë

Komuna e Lipjanit jep në shfrytëzim pronën komunale KBI Lipjan për ndërtimin e Xhamisë

Kuvendi Komunal në Lipjan në mbledhjen e mbajtur sot ka aprovuar propozim vendim për dhënien në shfrytëzim të pronës komunale Këshillit të Bashkësisë Islame në Lipjan për ndërtimin e Xhamisë në Lipjan. Në fillim të kësaj seance Kryetari Imri Ahmeti ka dhënë sqarime rreth çështjeve të ngritura nga asambleistët. /LipjaniNews/  

Musliman dhe bamirës: Kjo është pasuria e familjes shqiptare Destani
BeH, kompleksi i “Xhamisë së Luftës” tërheq vëmendjen e vizitorëve
Turqia dhuron 20 mijë kopje të Kuranit në Amerikën Latine

Kuvendi Komunal në Lipjan në mbledhjen e mbajtur sot ka aprovuar propozim vendim për dhënien në shfrytëzim të pronës komunale Këshillit të Bashkësisë Islame në Lipjan për ndërtimin e Xhamisë në Lipjan.

Në fillim të kësaj seance Kryetari Imri Ahmeti ka dhënë sqarime rreth çështjeve të ngritura nga asambleistët.

/LipjaniNews/

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0