Zogu Ababil është gjetur përsëri mbi Qabe?!

Zogu Ababil është gjetur përsëri mbi Qabe?!

Nje shpend (zog) qe dyshohet te jete i lloit Ababil, thuhet se eshte zene ne hapesiren e Mekkes. Nga historia Islame ka tregime

OKB: Rritet numri i myslimanëve, në vitin 2030 bota do ketë 2.2 mld
Çdo ditë në Kinë mbi 60 persona pranojnë fenë Islame
Gruaja e mbuluar hap fabrikë me qëllim punësimin e grave

Nje shpend (zog) qe dyshohet te jete i lloit Ababil, thuhet se eshte zene ne hapesiren e Mekkes.

Nga historia Islame ka tregime qe thuhet: “Kur Ebrehaja, mbreti i Jemenit dhe Etiopisë ia msyu pushtimit të Mekës, me të vetmin qëllim që ta rrënonte Qaben, All-llahu dërgoi një tufë zogj Ababil-ësh për ta shkatërruar ushtrinë e tij.”

Një Ababil i njëjtë është parë përsëri mbi Mekë.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0