NASA: Dielli në perëndim /Foto/

NASA: Dielli në perëndim /Foto/

Mediat ndërkombëtare “ Daily Mail” dhe "Huffington Post“ kanë raportuar për të dhënat e nxjerra nga Agjencisë Kozmike Amerikane (NASA). Të dhën

Studimi shkencor: Ateistët, më pak mendjehapur se fetarët
Shkenca: Tumori mund të fiket ose të ndizet njësoj si kompjuteri
Shkencëtarët: Katastrofa do të na vijë nga nëntoka
Mediat ndërkombëtare “ Daily Mail” dhe “Huffington Post“ kanë raportuar për të dhënat e nxjerra nga Agjencisë Kozmike Amerikane (NASA).

Të dhënat tregojnë se dielli nuk do të lind më nga lindja, por nga perëndimi. Kjo do të ndodh si pasojë e dobësimit të polit magnetik dhe dita kur kjo do të ndodh nuk është aq e largët.

Edhe revista amerikane ”Live Science” thekson se poli magnetik i Tokës nuk është aq i fuqishëm sa ka qenë në të kaluarën dhe është dobësuar për dhjetë herë më shumë, kurse ky dobësim ka marrë përmasa më të mëdha këto gjashtë muajt e fundit dhe si pasojë dielli do të lind nga perëndimi.

Kjo që ka zbuluar NASA, 1400 vjet më parë është thënë në librin e shenjtë islam, ‘Kuranin’ dhe lindja e diellit nga perëndimi është ndër shenjat më të mëdha të Orës së Fundit.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0