FSK-ja dhe KFOR-i rihapin urën në Mitrovicë

FSK-ja dhe KFOR-i rihapin urën në Mitrovicë

Sot mbahet ceremonia e rihapjes së urës kryesore të Ibrit në Mitrovicë, pas rindërtimit dhe renovimit nga FSK-ja dhe KFOR-i. Në ceremoni marrin pjesë ministri i FSK-së, Rrustem Berisha, komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama dhe komandanti i KFOR-it, gjeneral major Salvatore Cuoci.

Ambasada amerikane po diskuton për masat ndaj liderëve, nëse vendosin për shfuqizimin e Speciales
Bie nivel i ndotjes së ajrit në Prishtinë
Kryeministri malazez, Dushko Markoviq më 6 shkurt viziton Kosovën

Sot mbahet ceremonia e rihapjes së urës kryesore të Ibrit në Mitrovicë, pas rindërtimit dhe renovimit nga FSK-ja dhe KFOR-i.

Në ceremoni marrin pjesë ministri i FSK-së, Rrustem Berisha, komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama dhe komandanti i KFOR-it, gjeneral major Salvatore Cuoci.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0