ShBA: Oficerja e parë myslimane me shami

ShBA: Oficerja e parë myslimane me shami

Një grua amerikanë bëhet oficerja e parë muslimane. Ajo ka filluar punë si police në qytetin Dirbort në Michigan të SHBA-së.Ajo thotë se besimi i saj

Qosja: Prishtina vuan edhe prej ndotjes shiprtërore që quhet korrupsion
Kryeministri Haradinaj priti ish-kryeministrin e Turqisë, Davutoglu
Për eliminimin e valëve elektromagnetike, shkenca propozon veprime si ‘rituali islam’

Një grua amerikanë bëhet oficerja e parë muslimane. Ajo ka filluar punë si police në qytetin Dirbort në Michigan të SHBA-së.Ajo thotë se besimi i saj fetar dhe kulturor do të lejojë për policimin në komunitet më të mirë në qytet qe ka qene dhe kushti i saj.
Sipas Press TV, Amel Shamut, e cila ka lindur në Amerikë, është policja e parë myslimane e cila bart uniformë islame bashkë me uniformën e policisë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0