Mbretëresha e Anglisë, Vikotira merr këshilla nga mësuesi i saj personal i cili ishte Hafiz Kur’ani

Mbretëresha e Anglisë, Vikotira merr këshilla nga mësuesi i saj personal i cili ishte Hafiz Kur’ani

Me rastin e Jubileut të saj në vitin 1887 mbretëreshës ju dërgua dhurata speciale nga India dhe organizuesit menduan që këto dhurata mbretëreshës

Për eliminimin e valëve elektromagnetike, shkenca propozon veprime si ‘rituali islam’
Muezinët do të ndjekin shkollën muzikore Rachidi
Në Universitetin e Birmingem pretendojnë në të kenë kopje të Kuranit të Ebu Bekrit

Me rastin e Jubileut të saj në vitin 1887 mbretëreshës ju dërgua dhurata speciale nga India dhe organizuesit menduan që këto dhurata mbretëreshës do ja dorëzonin dy Indianë ku njëri prej tyre quhej Abdul Karim.

Pas kryerjes së ceremonisë Abdul Karim së bashku më kolegun e tij i dorëzoi mbretëreshës së Anglisë dhuratat speciale dhe aty lindi shkëndia e parë e një miqësie të fortë. Pas kësaj ngjarje mbretëresha kërkoi që Abdul Karimin ta thërrisnin pranë saj. Aty bashkëbiseduan shumë dhe ky djalosh musliman nga India filloi dhe i tregoi mbretëreshës për Indinë dhe çdo informacion që ajo kishte nevojë. Nuk mjaftoi vetëm kaq por mbretëresha kërkoi që ky djalë të ishte mësuesi i saj privat.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0