Krimineli Australian: ‘Islami më shpëtoi nga një jetë e krimit’

Krimineli Australian: ‘Islami më shpëtoi nga një jetë e krimit’

  Drogologu i krishterë Australian Robbie Maestracci përqafon Islamin dhe bëhet i pastër. “Unë dhashë Shahadin tim, testamentin e besimit,

Në Universitetin e Birmingem pretendojnë në të kenë kopje të Kuranit të Ebu Bekrit
Sondazhi thotë se francezët besojnë se Islami është në përputhje me vlerat e tyre
Myftiu i Republikës së Kosovës, Naim ef. Tërnava, priti në takim drejtorin e organizatës “Qatar Chatarity”

 

Drogologu i krishterë Australian Robbie Maestracci përqafon Islamin dhe bëhet i pastër.

“Unë dhashë Shahadin tim, testamentin e besimit, atë natë, dhe gjithçka ndryshoi. Unë nuk kisha më këtë dëshirë për të përdorur drogë, dhe unë kam qenë i pastër tani për pesë vjet dhe rrugën që duhet ndjekur për të arritur atë që unë do të përcaktoj për të arritur një vit para se të konvertohesha, e cila duhej të përpiqej të bëhej versioni më i mirë i vetes “.

Robbie Maestracci dha një jetë të krimit kur ai u kthye në Islam pesë vjet më parë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0