Eksperimenti me pesë macet që nuk shkelin në librin e shenjtë, Kuranin

Eksperimenti me pesë macet që nuk shkelin në librin e shenjtë, Kuranin

Një eksperiment është zhvilluar me pesë mace... Libri i shenjtë ‘Kurani’ dhe një libër tjetër i zakonshëm janë vënë përpara secilës mace, s

Tronditëse: Foshnja shpëtohet në minutat e fundit, nëna e kishte varrosur të gjallë /Foto +18/
Populli që nuk preket nga kanceri dhe jetojnë më shumë se 120 vjet
Rruga më e ngushtë në Bagdad, e gjerë 30 centimetra dhe e gjatë 70 metra
Një eksperiment është zhvilluar me pesë mace…

Libri i shenjtë ‘Kurani’ dhe një libër tjetër i zakonshëm janë vënë përpara secilës mace, shkruan lajmi.net

Atyre u është ofruar ushqimi sa nga njëra anë e librit, në anën tjetër dhe asnjëra prej maceve nuk e ka shkelur me këmbë Kuranin, ndërkaq menjëherë kanë shkelur sipër librit tjetër që ka qenë si të gjithë librat tjerë për ta marrë ushqimin.

Si mund ta përceptoni ju këtë? /Lajmi.net/

COMMENTS