Zëvendëskryeministrin e Kosovës e zë gjumi në seancë

Zëvendëskryeministrin e Kosovës e zë gjumi në seancë

Gjatë ditës së sotme, është vërejtur mjaftë shumë mosinteresimi i deputetëve për pikat e rendit të ditës së seancës plenare. Sot zëvendëskryemini

“Rama po shet detin dhe çamët vetëm që të hapë negociatat me BE-në”
Lumezi: Pres zbardhjen e rasteve të vrasjeve të figurave publike
Mbi 30 mijë gjoba të shqiptuara nga policia gjatë muajit janar
Gjatë ditës së sotme, është vërejtur mjaftë shumë mosinteresimi i deputetëve për pikat e rendit të ditës së seancës plenare.

Sot zëvendëskryeministri Dalibor Jevtiq ka zgjedhur Kuvendin e Kosovës që të bëjë një “sy gjumë”

Ai shihet nuk ishte aspak i interesuar nga ajo se çfarë po diskutohej në Kuvend dhe për një çast është “kotur” në seancën e Kuvendit të Kosovës.

 

COMMENTS