Makina e Hitlerit vlen më shumë se 7 milionë dollarë, pronari refuzon ofertën (Foto)

Makina e Hitlerit vlen më shumë se 7 milionë dollarë, pronari refuzon ofertën (Foto)

Pronari i të famshmit Mercedez Benz 770k Grosser i vitit 1939, i përdorur për një kohë të gjatë nga Adolf Hitleri ka refuzuar ofertën e bujshme prej 7

Prezantohet furgoni pa shofer
Facebook “njeh” efektet negative që shkakton
Ngadalësimi i iPhone opsional për klientët
Pronari i të famshmit Mercedez Benz 770k Grosser i vitit 1939, i përdorur për një kohë të gjatë nga Adolf Hitleri ka refuzuar ofertën e bujshme prej 7 milionë dollarësh gjatë ankandit të zhvilluar në Scottsdale, Arizona me pretendimin se makina në fjalë vlen shumë më tepër.

Një makinë shumë e debatueshme, për shkak se ishte e lidhur ngushtë me Führerin, i cili e përdori për një kohë të gjatë, si një makinë parade për personalitete të njohura dhe për parada të mëdha naziste gjatë viteve 1939-1941.

Makina e famshme, që është fotografuar me mijëra herë, ka ardhur e ruajtur në mënyrë perfekte deri në ditët tona, bashkë me targën origjinale “1A 148461”, dokumentet e SS dhe ato të ofiçinave të Mercedesit. /gsh/

COMMENTS