Facebook “njeh” efektet negative që shkakton

Facebook “njeh” efektet negative që shkakton

Facebook ka folur për herë të parë zyrtarisht në lidhje me zërat se rrjeti social po shkakton një efekt negativ shkatërrues në shoqëri. Platforma m

Nokia 8 bëhet me Android Oreo beta
Facebook ashpërson rregullat e privatësisë
Soros sulmon Facebook dhe Google: I kanë ditët e numëruara

Facebook ka folur për herë të parë zyrtarisht në lidhje me zërat se rrjeti social po shkakton një efekt negativ shkatërrues në shoqëri.

Platforma më e madhe në rrjet e këtij lloji është rivendosur në qendër të akuzave se u përdor si mjet nga Rusia për të përhapur lajme të rreme për të influencuar në SHBA, Britani e Francë.

“Do të dëshiroja që të thoja që të gjërat pozitive që sjell Facebook tejkalojnë ato negative, por nuk mund ta garantoj dot këtë. Është detyrë morale që të kuptojmë teknologjinë në ditët e sotme dhe të përdorim komunitete e platforma të këtij lloji për t’i shndërruar sa më përfaqësuese, qytetare dhe të besueshme”, deklaroi Samidh Chakrabarti, një menaxher i lartë në kompaninë e Mark Zuckerberg.

Facebook numëron më shumë se 2 miliardë përdorues në gjithë botën.

COMMENTS