SHBA: Nga viti 2001 deri në vitin 2014, 250.000 të burgosur pranuan Islamin

SHBA: Nga viti 2001 deri në vitin 2014, 250.000 të burgosur pranuan Islamin

Një numër i madh i të burgosurve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë pranuar Islamin si fe dhe ky numër dita ditës po rritet. Që nga viti 2001 de

Pas saj, i gjithë fshati konvertohet në Islam
Eksperimenti me pesë macet që nuk shkelin në librin e shenjtë, Kuranin
Rruga më e ngushtë në Bagdad, e gjerë 30 centimetra dhe e gjatë 70 metra

Një numër i madh i të burgosurve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë pranuar Islamin si fe dhe ky numër dita ditës po rritet.

Që nga viti 2001 deri në vitin 2014, 250.000 të burgosur në SHBA kanë pranuar Islamin. Në vitin 2011, në burgjet e SHBA-ve ishin vetëm 9% të burgosurve musliman.
Disa kanë shprehur shqetësimin se konvertimet masovike në Islam të këtyre njerëzve do të qojnë në ekstremizëm, por të burgosurit që kanë pranuar Islamin nuk shfaqin asnjë shenjë të ekstremizmit apo dhunës.
“Nuk ka asgjë në Kuran që na mëson të jemi destruktiv apo të shkaktojmë dëme. Islami është një mënyrë paqësore e të jetuarit” – thotë një nga të burgosurit që ka pranuar Islamin.

COMMENTS