TSK godet 108 objektiva të PYD/PKK-së

TSK godet 108 objektiva të PYD/PKK-së

TSK ka goditur 108 prej 113 objektivave të përcaktuara të PYD/PKK-së. Mësohet se të vdekurit dhe të plagosurit të sjellë në spitale janë nga PYD/PKK.

H&M kërkoi falje për çorapët e fëmijëve me shkrim të ngjashëm si “Allah”
PYD/PKK nga Afrini sulme ndaj fëmijëve dhe civilëve në Turqi
Sulmi me bombë në Afganistan, 40 të vdekur

TSK ka goditur 108 prej 113 objektivave të përcaktuara të PYD/PKK-së. Mësohet se të vdekurit dhe të plagosurit të sjellë në spitale janë nga PYD/PKK.

COMMENTS